Salamat Syysturnaus 2019 SALAMAT SYYSTURNAUS 2019
7.9. - 8.9.2019 Raasepori | Suomi

Tervetuloa F1 & F2 -ikäluokkien turnaukseen syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Raaseporiin! HCK Salamat-10/11 -joukkue järjestää Raaseporin jäähallissa turnauksen 2010- ja 2011-syntyneille. 2010-syntyneet pelaavat lauantaina 7.9. ja 2011-syntyneet sunnuntaina 8.9. Mukaan mahtuu kummallekin pelipäivälle yhteensä 8 vierasjoukkueiden peliryhmää, isäntäjoukkue Salamat osallistuu turnaukseen kahdella peliryhmällä / päivä. Joukkueet / peliryhmät otetaan turnaukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pelit

Turnauspäivän aikana jokaiselle peliryhmälle tarjotaan 4–5 ottelua. Isäntäjoukkue pelaa turnauksessa tasavahvoilla peliryhmillä, joten toivomme vierailtamme samaa menettelyä. Peliaika on 24 minuuttia suoraa aikaa. Pelit pelataan 4 vs. 4 puoliksi jaetulla kentällä Leijonaliiga- säännöillä. Turnauksessa on reaaliaikainen tulospalvelu.

Maksu

Osallistumismaksu on 360€ / peliryhmä, saman joukkueen toinen ryhmä 340€ / peliryhmä. Lasku lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Maksu pitää sisällään ottelut ja palkinnot.

Ruokailu

Pelaajilla ja toimihenkilöillä on mahdollisuus ruokailuun päivän aikana. Ruokailu laskutetaan turnausmaksun yhteydessä. Myös katsojilla on mahdollisuus ostaa turnausruokailu paikan päältä. Turnauspäivänä pelaajia, toimihenkilöitä ja kannustusjoukkoja palvelee kahvio ja makkaranmyyntipiste.

Palkinnot

Kaikki pelaajat palkitaan osallistumismitalilla, lisäksi valmennus valitsee jokaisesta peliryhmästä tsempparipelaajan.

Lisätiedot:

Joukkueenjohtaja Kati Nieminen, Salamat-10salamat10@salamat.fi /

Raaseporin jäähalli, Urheilukuja 5, 10300 Karjaa