ENERGISET PIRKANMAA -G1 KEVÄTTURNAUS ENERGISET PIRKANMAA -G1 KEVÄTTURNAUS
13.4.2019 Nokian jäähalli, kilpahalli | Suomi

TURNAUS ON TÄYNNÄ!!!

TURNAUS ON SAANUT VALTAVAN SUOSION, NOSTIMME JOUKKUEMÄÄRÄN KAHTEENTOISTA!

HC NOKIA G11 -joukkue järjestää kevätturnauksen Nokian jäähallissa la 13.4.2019 klo 9.00-19.30 välisenä aikana. Turnaukseen mahtuu mukaan kotijoukkueen lisäksi yhdeksän (9) G1-ryhmän joukkuetta. HC Nokia osallistuu turnaukseen kolmella peliryhmällä. Varaa paikkasi nyt kevään odotettuun turnaukseen - vietetään yhdessä mukava ja ikimuistoinen päivä jääkiekon parissa!

Pelit pelataan 4+1 vs. 4+1. Otteluiden kesto on 24 minuuttia suoraa aikaa ja pelit pelataan puolikkaalla kentällä isoihin maaleihin. Turnausjoukkueet jaetaan kahteen kuuden joukkueen lohkoon ja joukkueet pelaavat lohkossaan yksinkertaisen sarjan. Alkusarjan jälkeen pelataan jatkopelit ja sijoitusottelut. Jokainen joukkue saa vähintään 5 ottelua. Kaikille pelaajille jaetaan tietenkin turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan.

Turnauksen hinta on 320 € per joukkue. Mikäli samasta seurasta tulee kaksi peliryhmää, hinta on 550€.

HUOM! Turnaus järjestetään yhteistyössä G12/13 Kevätturnauksen kanssa. Mikäli joukkueestanne osallistuu yksi peliryhmä G1 -turnaukseen ja toinen G2 -turnaukseen, alennus koskee myös tätä yhdistelmää!

Joukkueille järjestetään mahdollisuus ruokailla jäähallilla turnauksen yhteydessä. Ruokailun hinta on 7 euroa/hlö sis. välipalan. Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen.

Päivän aikana hallilla palvelee myös ulkokioski, jossa tarjolla grillimakkaraa ja muurinpohjalettuja. Paikan päällä arpajaiset huikeilla palkinnoilla. Hallin ulkoalueella on lisäksi oma peliareena, jossa monenlaista oheistoimintaa mm. lämäritutka, kiekkolinko ja frisbeegolf.  Kannattaa siis varata käteistä rahaa mukaan!

TERVETULOA NOKIALLE TULITASSUJEN VALTAKUNTAAN! 

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Tanja Valkkio
HC NOKIA G11 joukkueenjohtaja ja turnauspäällikkö
email: tanja.valkkio(at)gmail.com
puh. 050 3739 895

Ilmoittautumismaksu on 100 € /joukkue. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa on järjestävä seura, HC Nokia, oikeutettu pitämään varausmaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua.