G10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS G10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS
15.4.2018 Nokian Jäähalli (kilpahalli) | Suomi

G10 Suomen Urheilupyörä Turnaus pelataan Nokian jäähallissa su 15.4.2018 klo 9-18.

Turnauksessa pelaa 10 joukkuetta. Kotijoukkueen tulitassujen lisäksi mukana ovat Tappara, Kisa-Eagles, HIFK ja Kiekko-Vantaa.

Pelit pelataan 4+1 vs. 4+1. Otteluiden kesto on 24 min suoraa aikaa ja pelit pelataan puolikkaalla kentällä isoihin maaleihin. Turnausjoukkueet on jaettu kahteen viiden joukkueen lohkoon ja joukkueet pelaavat lohkoissaan yksinkertaisen alkusarjan. Alkusarjan jälkeen pelataan jatkopelit alkulohkoissa sijoille 1.-4. pelanneiden joukkueen kesken ja päivä päättyy sijoitusotteluihin.

 

Kaikille pelaajille jaetaan turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäki joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen onnistujan.

 

Joukkueille on järjestetty turnausruokailu hallilla (kahvion vieressä, hallin ylätasanteella). Ruokailu on täytynyt tilata ja maksaa etukäteen. 

 

Hallin kahvio on auki koko turnauksen ajan klo 09:00 alkaen. Kahviosta saa virvokkeita, kahvia, teetä, pientä suolaista ja makeaa. Kahviossa käy maksuvälineenä sekä käteinen että pankkikortti. Hallilla on myynnissä myös vohveleita suolaisella ja makealla täytteellä. Vohveleiden maksu käteisellä.

 

Hallilla on päivän ajan erilaisia oheistoimintapisteitä. Hockey Base Tampere pitää lämäritutkaa ulkona ja hallin sisällä voi pelata jättikokoista Säbäfortunaa. Molemmissa päivän parhaan tuloksen tehneet palkitaan. Lisäksi onnenpyörää pyöräyttämällä voittaa pieniä palkintoja ja ennen sijoitusotteluja klo 16:00 arvotaan turnauksen pääsponsorin lahjoittama maastopyörä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Kuva ja tarkemmat tiedot pyörästä löytyy täältä: https://www.suomenurheilupyora.fi/sup-rotor-orange


Tervetuloa viettämään mukava ja mieleenpainuva päivä jääkiekon parissa!

 

Lisätiedot ennen turnausta: Tiina Heikkilä, HC Nokia G10 joukkueenjohtaja ja turnausvastaava joko puhelimitse 0405094740 tai sähköpostilla tihe79(a)outlook.com

Turnauspäivän aikana turnausvastaavan tavoittaa parhaiten puhelimitse.