G10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS G10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS
15.4.2018 Nokian Jäähalli (kilpahalli) | Suomi

G10 Suomen Urheilupyörä Turnaus pelataan Nokian jäähallissa su 15.4.2018 klo 9-18 välisenä aikana. Yksipäiväiseen turnaukseen mahtuu yhteensä 10 joukkuetta. Varaa paikkasi turnauksesta ja tule viettämään mukava ja mieleenpainuva päivä jääkiekon parissa!

TURNAUS ON TÄYNNÄ

Pelit pelataan 4+1 vs. 4+1. Otteluiden kesto on 24 min suoraa aikaa ja pelit pelataan puolikkaalla kentällä isoihin maaleihin. Turnausjoukkueet jaetaan kahteen viiden joukkueen lohkoon ja joukkueet pelaavat lohkossaan yksinkertaisen sarjan. Alkusarjan jälkeen pelataan jatkopelit ja sijoitusottelut. Jokainen joukkue saa vähintään 5 ottelua. Kaikille pelaajille jaetaan turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen onnistujan.   

Turnauksen hinta on 320€ per joukkue. Mikäli samasta seurasta tulee kaksi peliryhmää, hinta on 550€.

Joukkueille järjestetään mahdollisuus ruokailuun turnauksen yhteydessä. Ruokailu on lisämaksullinen eikä sisälly turnausmaksuun. Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen.

Päivän aikana hallilla palvelee myös turnauskahvio. Hallilla on lisäksi erilaisia oheistoimintapisteitä ja arvonta, jossa pääpalkintona on maastopyörä.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Tiina Heikkilä, turnausvastaava/joukkueenjohtaja HC Nokia G10, p. 0405094740 tai email: tihe79(at)outlook.com

Ilmoittautumismaksu on 100€/joukkue. Loppuosa turnausmaksu tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua.