F10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS F10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS
14.4.2019 Nokia Kilpahalli | Suomi

Turnausinfo

 

Pelipaikkana toimii Nokian Jäähallin kilpahalli

Jäähallin sijainti

Hinttalankatu 6, 37100 Nokia

Pysäköinti

Pysäköintialue on jäähallin välittömässä läheisyydessä.

Ajo parkkipaikalle Hinttalankadulta. Busseille on oma pysäköinti heti vasemalla käännyttäessä Hinttalankadulta hallille.

Inva-paikat ovat pääsisäänkäynnin edessä. 

Pelastustie johtaa toimitsijasisäänkäynnille ja se on pidettävä avoinna. 

Katso tarkemmat ohjeet Pysäköinti-osiosta.

Turnaustoimisto

Hallilla ei ole erillistä turnaustoimistoa. Turnausvastaavan tavoittaa puhelimitse puh. 0405440043 (Jukka Vilen). Joukkueenjohtajille luodaan oma whatsapp-ryhmä turnauspäivän ajaksi. 

Tulokset ja otteluseuranta

Pelien tulokset päivittyvät tänne gameresultonline sivustolle. Tuloksia voi seurata omien päätelaitteiden lisäksi hallin ylätasanteen tv-monitorista.

Pukukopit

Kaksi kopeista sijaitsee hallissa sisällä, viisi koppia ulkorakennuksessa, josta on kulku mattoa pitkin halliin. Kaikilla pelaajilla tulee olla teräsuojat. Koppilista löytyy Pukukopit-osiosta.

Kenttäalue

Turnauksen aikana vaihtoaitioissa ja kaukalon läheisyydessä saa järjestäjän lisäksi liikkua vain peliryhmät sekä näiden välttämättömät toimihenkilöt. Yleisön tulee seurata otteluita katsomosta.

Alkuverryttelyalueet

Alkuverryttelyyn sopivia paikkoja ulkona ovat ulkorakennuksen ympäristö sekä sen takana sijaitseva yleisurheilukenttä, harjoitushallin viereinen hiekkakenttä tai parkkialueen takana aukeava Penttilän puisto. Sisällä harjoitushallissa, katsomotasanteen perällä on peilisali, jota voi myös käyttää alkuverryttelyyn nopeimmat ehtii ensin -periaatteella. 

Ensiapu

Hätänumero: 112

Ensiapuvastaavat tavoittaa puhelimitse puh. 0405438283 (Jutta Ala-Poikela) tai 0400519732 (Johannes Nieminen)

Tarkemmat ohjeet ja puhelinnumerot tapaturmien varalle on kerätty EA - Ensiapu-osiosta.

Kahvio

Hallin kahvio on auki koko turnauksen ajan klo 09:00 alkaen. Kahviosta saa kahvia, teetä, virvokkeita, pientä suolaista ja makeaa. 

Maksuvälineet

Hallin kahviossa maksuvälineenä käy sekä käteinen että pankkikortti. Oheistoimintapisteissä maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. 

Pankkiautomaatti

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Nokian Prisman tiloissa, Yrittäjäkatu 10 (alle 1km jäähallilta, kirkon vieressä) tai K-Supermaket Löytis pihassa, Kyyninkatu 22 (noin 1km jäähallilta Porin suuntaan).

Ruokailu ja ruokapaikat

Joukkueille on järjestetty turnausruokailu hallilla. Ruokailu on täytynyt tilata ja maksaa etukäteen. Tarkemmat tiedot Ruokailu-osiossa. Kannustusjoukoille löytyy ruokapaikkoja hallin lähistöltä. Lähimpänä hallia, kävelymatkan päässä, ovat Prisman osuusravintola Oksa, Hesburger ja Subway. Lähin ABC asema on 4,5km päässä Kolmenkulmassa (Nokialta Ylöjärven suuntaan).

Oheistoiminta

Pääsisäänkäynnin läheisyydessä ulkona on myynnissä grillimakkaraa. Säästä riippuen kiekkolingossa voi testata tarkkuuttaan ulkona/hallissa. Hallin ylätasanteella pyörii onnenpyörä, josta voittaa pieniä palkintoja. Arpaonnea kannattaa kokeilla myös lippuarvonnassa, jossa yksi onnekas voittaa itselleen upouuden maastopyörän! Pyörän arvonta suoritetaan ennen sijoitusotteluiden alkua.