F10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS F10 SUOMEN URHEILUPYÖRÄ TURNAUS
14.4.2019 Nokia Kilpahalli | Suomi

F10 Suomen Urheilupyörä Turnaus pelataan Nokian jäähallissa su 14.4.2019 klo 9-19.

**TURNAUS ON TÄYNNÄ

 

Turnaukseen pelaa 12 joukkuetta 7 eri seurasta: isäntien lisäksi turnaukseen ovat ilmoittautuneet Pelicans, EPS, LeKi, USiKi, KJK ja TPS.

PELIMÄÄRÄ 6 PELIÄ / JOUKKUE

Osallistumismaksu 300 € / 1 peliryhmä tai 500 € / 2 peliryhmää 

Pelit pelataan 4+1 vs. 4+1. Otteluiden kesto on 24 min suoraa aikaa ja pelit pelataan puolikkaalla kentällä isoihin maaleihin. Turnausjoukkueet jaetaan kahteen kuuden joukkueen lohkoon ja joukkueet pelaavat lohkoissaan yksinkertaisen alkusarjan. Alkusarjan jälkeen pelataan sijoitusottelut eri lohkoissa samalla sijalle sijoittuneiden joukkueiden kesken. Päivä päättyy lohkoissa toiseksi sijoittuneiden joukkueiden väliseen prossiotteluun ja lohkojen ykkösten välillä pelattavaan finaaliin. Ensimmäiset pelit alkavat klo 09:00 ja finaali pelataan klo 18:45 alkaen.

Kaikille pelaajille jaetaan turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita oman turnausonnistujan.

Joukkueille järjestetään turnausruokailu (sis. välipalan) hallilla. Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen. 

Halilla on turnauksen ajan monenlaista oheistoimintaa mm. arpajaiset ja kiekkolinko. Jäähallin kahvio palvelee koko turnauspäivän ajan. 

 

Turnauksessa arvotaan pääsponsori Suomen Urheilupyörän lahjoittama maastopyörä kaikkien päivän aikana arvontaan osallistuneiden kesken.  

  

https://www.suomenurheilupyora.fi/sup-rotor-blue-

 

 

Tervetuloa viettämään mukava ja mieleenpainuva päivä jääkiekon parissa!

 

Lisätiedot: Tiina Heikkilä, HC Nokia 10 joukkueenjohtaja joko puhelimitse +358405094740 tai sähköpostilla tihe79(at)outlook.com

Emme painata erillistä turnausjulkaisua. Kaikki tarvittavat tiedot turnauksesta kerätään tälle sivustolle.