Viherviisikko HAKI Cup E1-06 VIHERVIISIKKO HAKI CUP E1-06
6.4. - 8.4.2018 Lohja, Nummela | Suomi

Turnauskutsu

Harjun Kiekko ry:n E1/06-joukkue kutsuu kaikkia kansainvälisen jääkiekkoliiton alaisten seurojen E1-joukkueita osallistumaan kansainväliseen Viherviisikko HAKI Cup-turnaukseen, joka järjestetään Lohjan ja Nummelan jäähalleissa 6.4. – 8.4.2018. 
Turnauksessa noudatetaan jääkiekon kansainvälisiä ja kansallisia sääntöjä sekä turnaussäännöissä erikseen mainittuja lisämääräyksiä. Turnaussäännöt julkaistaan myöhemmin turnauksen www-sivuilla. 

 

1. Ottelupaikat 
Lohjan jäähalli, Runokatu 1, Lohja
Esbecon Areena, Kuoppanummentie 22, Nummela
OP-Halli, Kuoppanummentie 22, Nummela 

2. Aikataulu
2017
Turnauskutsu julkaistaan. Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa.
25.2.2018 Turnauksen virallinen ilmoittautumisaika päättyy, jälkiilmoittautuminen alkaa

2018
15.3. Lohkojaot ja alustava peliohjelma julkaistaan www-sivuilla. 4.6. – 8.4.2018 HAKI Cup

3. Joukkuemäärät 
HAKI Cupiin hyväksytään 30 joukkuetta, jotka jaetaan alustavan suunnitelman mukaisesti seuraaviin tasoryhmiin:
• AAA 12 joukkuetta
• AA 10 joukkuetta
• A 8 joukkuetta 
 
Otteluiden tehollinen peliaika on 2x15 minuuttia ja kokonaisaika maksimissaan 50 minuuttia. Turnaustapa ja otteluohjelma julkaistaan myöhemmin turnauksen www-sivuilla.

4. Mahdollinen karsinta 
Mikäli halukkaiden joukkueiden määrä ylittää 30 joukkuetta, järjestäjä suorittaa mahdollisesti karsinnan ajoissa ilmoittautuneiden ja varausmaksunsa maksaneiden joukkueiden kesken.

Jos joudutaan suorittamaan karsinta, hyväksytään mukaan joukkueet seuraavassa järjestyksessä:
1. Ulkomaalaiset joukkueet
2. Suomalaiset joukkueet, korkeintaan 1 joukkue/seura/tasoryhmä
3. Ilmoittautumisjärjestys  
 
Järjestäjällä on lisäksi oikeus suorittaa karsintaa harkintansa mukaan. Valintapäätöksestä ei voi valittaa.

5. Turnauksen säännöt 
Turnauksessa noudatetaan SJL:n hyväksymiä juniorisääntöjä 2017-2018 sekä turnaussäännöissä lueteltuja lisämääräyksiä.

6. Turnausmaksu 
Turnausmaksu muodostuu samasta seurasta ilmoittautuvien joukkueiden lukumäärän perusteella.
• 1 joukkue 750€
• 2 joukkuetta 1400€ (700€/joukkue)
• 3 joukkuetta 2025€ (675€/joukkue)

7. Ilmoittautuminen 
Ilmoittautuminen tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen piia.ansala@gmail.com viimeistään 25.2.2018 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumisviestissä tulee mainita seura, joukkue, yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite sekä joukkueelle toivottu sarjataso.
Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään sähköpostitse vahvistus ilmoittautumisesta sekä lasku osallistumismaksun 1. erästä (ns. varausmaksu, 150€/joukkue).
Lasku on maksettava eräpäivään menneessä, jotta ilmoittautuminen hyväksytään. Viitenumeroa on käytettävä, jotta maksu kohdistuisi oikealle joukkueelle. Osanottomaksu palautetaan, mikäli joukkuetta ei hyväksytä mukaan turnaukseen. Mikäli joukkue peruuttaa osanottonsa force majure-syystä, voi järjestelytoimikunta palauttaa ennakkomaksun kokonaan tai osan siitä. Mikäli peruutus tapahtuu 25.02.2018 jälkeen, ei maksettuja maksuja palauteta.
Joukkueen sähköpostiosoite on ilmoitettava ilmoittautumisessa, koska kaikki informaatio ja lisämääräykset tullaan toimittamaan sähköpostilla.

8. Muuta
Järjestäjä varaa itselleen oikeuden sijoittaa joukkueet siihen tasoturnaukseen, johon se katsoo joukkueen kuuluvan. Joukkueella on oikeus esittää toivomuksia tasonsa suhteen ilmoittautumisen yhteydessä. Tasojen tarkistus tehdään helmikuussa 2018.
Järjestäjällä on oikeus muuttaa turnaussääntöjä tilanteen niin vaatiessa. Muutoksista ilmoitetaan kirjallisesti mukana oleville joukkueille.
Joukkueille tullaan järjestämään majoitusmahdollisuus Kisakalliossa sekä Nummelassa. Tästä tiedotetaan myöhemmin turnauksen www-sivuilla.