TAPROTEK - Grani-on-Ice 06 A/AA- TAPROTEK - GRANI-ON-ICE 06 A/AA-
7.4.2019 Kauniainen | Suomi

Säännöt

TURNAUKSEN SÄÄNNÖT


1. TURNAUKSEN JÄRJESTÄJÄ

GrIFK 06 / GrIFK Jääkiekko Ry
 

2. TURNAUSMUOTO

Alkusarjat pelataan kahdessa kolmen joukkueen alkusarjassa Alkulohkojen järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1. Tasapisteissä paremmuus määrätään kohdan 3.8. mukaan.

Turnauksessa pelataan välierät lohkojen voittajien ja kakkoseksi sijoittuneiden välillä pääsystä loppuotteluun. Sijoitusottelut pelataan alkulohkojen kolmosten välillä sijoista 5-6., välierien häviäjät pelaavat pronssista ja välierien voittajat turnauksen voitosta.


3. TURNAUKSEN SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

3.1. Peliaika on 2x 15 min. Kokonaispeliaika on 45 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erien välillä on 1 minuutin tauko.

3.2. Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. D-junioreissa VL-kilpailu SJL:n kilpailusääntöjen mukaan. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun. Aloittavan joukkueen ja numerojärjestyksen suunnan arpoo tuomari.

3.3. Tuulettaminen on sallittua vain kentällä oleville pelaajille.

3.4. Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa.

3.5. Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä. Aloituskokoonpanoa ei tarvitse etukäteen nimetä.

3.6. Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta turnausviikonlopun aikana. Poikkeuksena maalivahdit, jotka saavat edustaa useampaa saman seuran joukkuetta tumauksessa.

3.7. Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaaja kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

3.8. Alkusarjoissa tai sarjamuotoisissa tumauksissa tasapisteiden sattuessa ratkaistaan joukkueiden välinen sijoitus ao. taulukon mukaisessa numerojärjestyksessä:

1. Keskinäisten otteluiden tulokset
2. Keskinäisten otteluiden maaliero
3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
4. Kaikkien otteluiden maaliero
5. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit
6. Saadut rangaistukset (käänteisesti)
7. Arpa

3.9. Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen.

Vastalausemaksu on 200,00 EUR, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

3.10. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, paitaa vaihtaa se joukkue, jonka nimi on peliohjelmassa mainittu ensin (= kotijoukkue).

3.11. Tumauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.