Grani on Grass & Ice 2016

23.4. - 24.4.2016 @Kauniainen | Suomi

Turnaussäännöt

Turnaussäännöt D2 jääkiekko

Turnauksessa noudatetaan Jääkiekkoliiton D2-ikäluokan sääntöjä yhdessä seuraavien sääntöjen kanssa:

TURNAUSTAPA

Osallistuvia joukkueita on kahdeksan, kahdessa eritasoisessa lohkossa. Joukkueet pelaavatyksinkertaisen sarjan ja yhden sijoitusottelun. Voitosta saa kaksi pistettä ja tasapelistä yhden pisteen.

OTTELUAIKA

Ottelut alkavat ja päättyvät ohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on kaikissa turnauksien peleissä 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Otteluiden kokonaisaika on kuitenkin enintään 45 minuuttia. Mikäli otteluaikataulun mukainen otteluaikaraja on täyttymässä ennen kuin tehokas peliaika täyttyy, toimitsijat ilmoittavat siitä n. 3 minuuttia ennen aikarajan täyttymistä kuuluttamalla. Erätauon pituus on 1 minuutti. Joukkueet eivät vaihda toiseen erään kenttäpäätyjä.

Ottelun kokonaisajan (45 min) takia aikalisä tai pelien tahallinen viivyttäminen on kielletty. Kunkin ottelun kokoonpano on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Pelaajan saama ottelurangaistus johtaa hänen sulkemiseensa turnauksen jatkopeleistä. Turnauksissa ei saa peluuttaa samaa pelaajaa molemmilla tasoilla. Jos joukkue ei ole turnausohjelman mukaisesti aloitusvalmis, tuomitaan viivästynyt joukkue hävinneeksi 10 – 0 tuloksella.

VAKUUTUKSET

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä vastaa heidän mahdollisista tapaturmistaan, vahingoistaan tai varusteiden häviämisestä.

EROTUOMARIT

Turnauksen erotuomaritehtävistä vastaavat Keski-Uudenmaan tuomarikerhon tuomarit sekä avustavat junnutuomarit.

PROTESTIT

Turnauksen vastalauseet on tehtävä turnaustoimistoon kirjallisesti 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 50 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Jyryyn kuuluu tuomarin edustaja, järjestävästä seurasta turnauspäällikkö, sekä GrIFK:n toimihenkilöedustaja.