13.4.2019 Hippo-areena | Suomi

Turnausinfo

Turnaussäännöt:

-peleissä käytössä normaalit ikäluokan Kaikki Pelaa-säännöt.

-peliaika 1x30min /ottelu. Ottelun puolivälissä (suunnilleen) vaihdetaan kenttäpuolia ilman puoliaikataukoa.

-pelitapa 8v8.

-pallon koko 4.

-pelaajavaihdot suoritetaan ”lennosta” ilman rajoituksia.

-turnauksessa käytössä normaali paitsiosääntö.

-molemmissa sarjoissa (haaste/kilpa) alkusarjojen jälkeen sijoitusottelut pelataan turnauksen otteluohjelman pelikaavion mukaisesti.

-lohkojen ensimmäiseksi sijoittuneet pelaavat ristiin toisen lohkon toiseksi sijoittuneita vastaan ottelut. Otteluiden voittajat finaaliin ja häviäjät otteluun sijoista 3-4.

-lohkojen kolmanneksi sijoittuneet pelaavat keskinäisen ottelun sijoista 5-6.

-välierissä ja sijoitusotteluissa pelin ollessa tasan ottelun päättyessä, voittaja ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla:

• ensin kolme eri vetäjää/joukkue. Mikäli voittaja on selvillä kahden ensimmäisen vetäjän jälkeen, kilpailu loppuu.
  • mikäli kolmen vetäjän jälkeen tilanne on vieläkin tasan, niin jatketaan yksi vetäjä/joukkue kunnes voittaja ratkeaa.Tässä vaiheessa joukkueet saavat valita vetäjät vapaasti.

Palkitseminen:

-jokainen turnaukseen osallistuva pelaaja palkitaan mitalilla.

-molempien sarjojen voittajajoukkue pokaalilla.

Parkkipaikat:

-Mustamäen koulun ja terästehtaan parkit (3&4) n. 500 m päässä.

Alueen yleiskuva:

Ottelut:

-saavutaan ajoissa kentän reunalle ja ollaan valmiita aloittamaan pelit otteluohjelmaan merkittynä alkamisajankohtana. Tuomari viheltää peliin n. minuutti ennen aloitusta.

-kotijoukkue (otteluohjelmassa ensin mainittu) aloittaa pelin.

-kotijoukkue hyökkää aluksi Hippo-areenan kioskin puoleiseen suuntaan.

-suunnilleen ottelun puolivälissä joukkueen vaihtavat kenttäpuolia, ei taukoa.

-pelin jälkeen keräännytään keskialueelle ja kätellään vastustaja. Ei loppuhuutoja.

-mikäli ottelun aloitus myöhästyy, niin ottelu lopetetaan kuitenkin viimeistään 5 minuuttia ennen otteluohjelmaan merkittyä kentän seuraavaa ottelua.

-jos joukkue ei ole kentällä 5 minuutin kuluessa otteluohjelmaan merkitystä aloitusajasta, ottelun tulos on vastustajalle 3-0.

Muuta:

-turnauksen buffet myyntipaikoilta löytyy monenlaista juotavaa ja syötävää pieneen nälkään. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

-nurmikenttää voi käyttää lämmittelyyn. Kuitenkin jos kenttä on selkeästi liian märkä, niin pyydämme ettei sitä käytettäisi, jotta se säilyisi hyväkuntoisena tulevaisuutta ajatellen.

-EA-piste kioskin/myyntipaikkojen yhteydessä.

-lähin sairaala päivystys, Tyks Salon sairaala B-sisäänkäynti, osoite: Sairaalantie 9, Salo

• Ennen lähtöä päivystykseen: Soita aina neuvontaamme, puh. 02 313 8800, jossa arvioidaan päivystyskäynnin tarve ja kiireellisyys
  • Ota mukaan ajantasaiset lääkitystietosi, kun tulet päivystykseen.

-jos kysyttävää turnaukseen liittyen turnauspäivänä, niin ottakaa yhteyttä turnausvastaavaan, Tarmo Paldán, p. 044 9137937
tai myyntipisteillä oleviin henkilöihin.