April Cup 2016

16.4. - 17.4.2016 Leppävaaran Urheilupuisto | Suomi

April Cup, 16.–17.4.2016, Leppävaaran Urheilupuisto, Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo

Järjestäjä: FC Espoo T04

Pelimuoto 8v8, lauantaina pelataan alkusarja, jonka sijoitusten mukaan määräytyvät sunnuntain jatkopelit. Kaikille joukkueille taataan 6 ottelua turnauksessa.

Peliaika 2x20 min, puoliajalla suoritetaan puolten vaihto, sekä lyhyt juomatauko. Tuomarilla on

tarvittaessa oikeus lyhentää yksittäisen ottelun peliaikaa, jos otteluiden läpivienti otteluohjelman

mukaisessa aikataulussa sitä edellyttää.

Alkulohkojen sijoitus ratkaistaan tasapistetilanteessa seuraavasti; keskinäinen ottelu – keskinäisten

ottelujen maaliero - maaliero – kaikki tehdyt maalit – arpa.   Cup-vaiheessa tasan päättynyt ottelu

ratkaistaan välittömästi varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailulla, joka suoritetaan 3

pelaajalla. Mikäli tilanne on edelleen tasan, niin jatketaan kerrasta poikki menetelmällä eli

molemmista joukkueista 1 laukoja kerrallaan ratkaisuun asti.  Joukkueiden 3 ensimmäistä laukojaa

ei saa ampua uudelleen ennen kuin kaikki joukkueen pelaajat ovat suorittaneet rangaistuspotkun.

Rangaistuspotkukilpailuun saavat osallistua pelin loppuessa myös vaihdossa olleet pelaajat.

Muutoin noudatetaan Suomen Palloliiton kaikki pelaa 2016 sääntöjä koskien T12 ikäluokkaa ja 8v8

pelimuotoa.

Mahdolliset vastalauseet tulee toimittaa viimeistään 15 minuuttia pelin loputtua kisatoimistoon.

Vastalausemaksu on 50 euroa, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Juryn päätökset ovat

lopullisia.

Pelaaja ei saa pelata molemmissa sarjoissa.  Palloliiton myöntämät yli-ikäluvat voimassa, muut

poikkeukset anotaan järjestäjiltä.

Kentät: TN2 (kentät A ja B) ja osan päivää TN1(kentät C ja D)

Leppävaaran urheilustadionin pukuhuoneet ovat turnaukseen osallistuvien joukkueiden

käytettävissä. Pukuhuoneisiin jätetyistä arvotavaroista turnaus-järjestäjä ei ota vastuuta, sillä

pukuhuoneita ei saa lukittua. Löytötavaroita voi tiedustella Turnaustoimistosta.

Ensiapupiste sijaitsee kahvion vieressä.

Lähin lääkäripäivystys Jorvin sairaalassa tai yksityisillä lääkäriasemilla Leppävaarassa

Turnauksen johtaja: Jari Kaunisto 050-966 3543

Tuomaritoiminta ja tulospalvelu: Ville Reunanen 050-4203957