6.8. - 7.8.2016 Asemanpellon pallokenttä | Suomi

Säännöt 09 ja 10

Pelisäännöt

Noudatetaan Palloliiton sääntöjä ja turnaussääntöjä seuraavin huomautuksin:

1. Maalipotkun sijaan maalivahti heittää pallon mistä rangaistusalueen rajasta tahansa.
2. Sivurajaheiton sijasta on käytössä syöttö jalalla, suoraan maaliin ei saa potkaista. Jos pallo menee suoraan maaliin se hylätään ja vastustajalle
tulee maaliheitto.
3.Vastustajan johtaessa 5 maalilla saa joukkue ottaa yhden ylimääräisen pelaajan kentälle, pelaaja otetaan pois jos oma joukkue on kaventanut kahteen maaliin.
4.Vetäytymissääntö kummasssakin sarjassa kun vastustajalla on maaliheitto. Maalivahdin torjuessa pallon ei ole vetäytymistä.Valmentajat ja pelinohjaajat ohjeistavat joukkuetta kun on vetäytyminen puoleen kenttään.

Peliaika

Peliaika on 2x12 minuuttia. Joukkueen on oltava pelikentällä pelivarusteissa 5 minuuttia ennen pelin alkamisaikaa. Mikäli joukkue ei ilmaannu paikalle,  joukkue tuomitaan hävinneeksi 3-0.

Pelijärjestelmä

Ottelut pelataan neljällä kenttäpelaajalla + maalivahti.
-    Jokaisella joukkueella on neljä peliä.

Pelipassit ja vakuutukset

Osallistuvat peliryhmät vastaavat siitä, että jokaisella peliryhmän pelaajalla on voimassaoleva urheilutoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien peliryhmien mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

Palkinnot

Kaikki joukkueet palkitaan palkintojenjaossa mitaleilla (maks. 9 kpl/joukkue). Mitalit jaetaan kunkin joukkueen viimeisen ottelun jälkeen turnaustoimiston edessä. Jokaisen joukkueen yhdelle pelaajalle annetaan tsempparipalkinto,  ja se jaetaan mitalien jaon yhteydessä. Joukkueiden on ilmoitettava palkinnon saaja turnaustoimistoon ennen palkintojen jakoa. Pelinohjaaja jakaa vihreät kortit. Vihreillä korteilla saa puffetista makkaran tai pillimehun.