Pelisäännöt

Noudatetaan Palloliiton sääntöjä ja turnaussääntöjä.
- Otteluissa normaali rangaistusalueen paitsiosääntö

Peliaika

Peliaika on 1*30 minuuttia. Joukkueen on oltava pelikentällä pelivarusteissa 5 minuuttia ennen pelin alkamisaikaa. Mikäli joukkue ei ilmaannu paikalle,  joukkue tuomitaan hävinneeksi 3-0.

Pelijärjestelmä

Ottelut pelataan seitsemällä kenttäpelaajalla + maalivahti.
-    Jokaisella joukkueella on neljä peliä.
-    Peleistä lasketaan pisteet (voitosta kolme pistettä ja tasapelistä yksi piste).
-    Tasapisteissä ratkaisee keskinäisten otteluiden pisteet.
Jos keskinäinen ottelu on päättynyt tasan, niin sijoituksen ratkaisee maaliero, tehdyt maalit tai viime kädessä arpa, tässä järjestyksessä.
Sijoituspelivaiheessa ottelun päättyessä tasan ottelu ratkaistaan rangaistuspotkuilla (3 laukaisijaa)

Pelipassit ja vakuutukset

Osallistuvat peliryhmät vastaavat siitä, että jokaisella peliryhmän pelaajalla on voimassaoleva urheilutoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien peliryhmien mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

Palkinnot

Turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan palkintojenjaossa mitaleilla (maks. 15 kpl/joukkue). Mitalit jaetaan kunkin joukkueen viimeisen ottelun jälkeen turnaustoimiston edessä. Jokaisen joukkueen yhdelle pelaajalle annetaan tsempparipalkinto,  ja se jaetaan mitalien jaon yhteydessä. Joukkueiden on ilmoitettava palkinnon saaja turnaustoimistoon ennen palkintojen jakoa. Turnauksen voittaneelle joukkueelle jaetaan pokaali.