Aktia-Hopeakiekkoturnaus F1 AKTIA-HOPEAKIEKKOTURNAUS F1
15.12. - 16.12.2018 Vantaa | Suomi

Infoa joukkueille:

Myyrmäen jäähalleille saavuttaessa F1-ikäluokan parkkialue sijaitsee kääntöpaikan oikealla puolella. Turnauksen kaikki ottelut pelataan hallissa 1, eli ns. päähallissa. Joukkueiden sisäänkäynti tapahtuu hallin oikeassa laidassa olevasta ovesta. Sieltä löytyy opasteet pukukoppeihin. Pukukoppikäytävältä löytyy myös turnaustoimisto, jossa jokaisen joukkueen edustajan tulee käydä ilmoittamassa joukkue saapuneeksi ja samalla tarkistaa turnauspäällikön kanssa kokoonpanot. Turnaustoimisto on myös se paikka, josta voi tiedustella päivän aikana askarruttavia asioita tai vaikka löytötavaroita.

Ennalta tilatut ruokailut tapahtuvat turnaussivustolta löytyvän aikataulun mukaisesti jäähallin kahviossa, toisessa kerroksessa. Kahvio on koko turnauksen ajan avoinna myös yleisölle. EVU09 myy makkaraa sekä lauantaina, että sunnuntaina jäähallin edustalla.

Ensiaputiimin puhelinnumerot löytyvät jokaisesta pukukopista. 

Myyrmäen jäähallin teroituspalvelu on turnauksen aikana avoinna su klo 11-14. Teroituksen hinta on 8e/pari. Vain käteismaksu.

Turnauksessa on pelien lisäksi tarjolla arpajaiset, kiekonheittoarpa, joululeivonnaismyyjäiset, lämäritutka ja taitorata ja mahollisesti jopa itse joulupukki kunnioittaa meitä läsnäolollaan :)

Otteluita streamataan livenä EVU Hyeenat YouTube-kanavalle https://youtu.be/d0oHFbmrYHk. Streamausaikataulu julkaistaan näillä sivuilla. Saa jakaa :)

Tervetuloa Myyrmäkeen ja kivoja sekä kovia pelejä kaikille!