Maxbuild ja Pikkujätti -turnaukset F1-09 MAXBUILD JA PIKKUJäTTI -TURNAUKSET F1-09
6.12.2018 Warrior areena | Suomi

Kiekonheitto

Kiekonheitto tapahtuu kenttien ylätasanteelta Dynasty-kaukaloon klo 13.30 - 13.40. Koska heittoaika on lyhyt, olethan paikalla hyvissä ajoin!

Tarkoitus

Tarkoituksena heittää kiekko mahdollisimman lähelle erikseen merkittyä keskipistettä. Pelin päätyttyä lähimmäksi keskipistettä jääneiden kiekkojen heittäjät ovat voittajia.

Säännöt

Jokainen kiekko (yhteensä 200 kpl) on numeroitu ja numerosarjan omistajan henkilötiedot on otettu ylös arpajaispisteessä. Kiekonheitto tapahtuu kenttien yläpuoliselta sillalta kello 13.30 - 13.40, kun järjestäjä on antanut siihen luvan kuuluttamalla. Kiekon saa heittää vapaasti mistä vain kohtaa ylätasanteelta.

Aikaa heittämiseen on seitsemän (7) minuuttia ja järjestäjä ilmoittaa, kun kilpailu on päättynyt. Tämän jälkeen heitettyjä kiekkoja ei hyväksytä. Mikäli toisen heittämä kiekko siirtää omaa heitettyä kiekkoa, tämä on sallittua. Järjestäjä mittaa lähimmäksi jääneet kiekot ja julistaa voittajat. Heittotapa on vapaa, mutta huomioittehan toisten turvallisuuden.

Hinta

3 e / 1 kpl
5  e / 2 kpl

Palkinnot

Seitsemän (7) lähimmäksi keskipistettä jääneen kiekon heittäjää palkitaan. Palkinnot ovat noudettavissa arpajaispisteestä.

1. Pääpalkinto aito Mikko Koskisen KHL-pelipaita nimmarilla
2. Warrior Alpha super light -maila
3. CCM tacks 7092 junior -maila  
4. Virallinen Suomi-pelipaita (aikuisten, koko XXL) 
5. Virallinen Suomi-collegepaita (aikuisten, koko L) 
6. Punainen Easton nuorten harjoituspaita (YTH)
7. Sininen Easton nuorten harjoituspaita (YTH)