Pikkujätti-turnaus PIKKUJäTTI-TURNAUS
6.12.2017 Warrior areena | Suomi

Tervetuloa hyvät pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat ja kannatusjoukot Espoon Kiekkoseuran F2 2009 -joukkueen järjestämään Pikkujätti-turnaukseen Leppävaaran Warrior areenalle Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017!

Mukana turnauksessa on 16 peliryhmää seitsämästä eri seurasta ja kaikki peliryhmät pelaavat turnauksen aikana kuusi peliä.

Toivotan järjestäjien puolesta jokaiselle peliryhmälle hienoja pelejä! Uskon, että myös katsojat viihtyvät erinomaisesti. Kannustetaan yhdessä kaikkia peliryhmiä seurasta riippumatta ja vietetään ikimuistoinen ja huikea turnauspäivä! 

Turnauksen aikana teitä palvelevat jäähallin kahvilan lisäksi jäähallin edessä oleva grillipiste maukkaine makkaroineen ja vohveleineen, sekä sisääntuloaulassa sijaitseva arpajaispiste. Arpajaispisteeltä voi ostaa myös kiekkoja ruokatauolla järjestettävään kiekonheittoon. Kiekonheitossa on loistavat palkinnot ja pääpalkintona on Eeli Tolvasen Jokerit-pelipaita nimmarilla. On hyvä huomioida, että korttimaksu grillillä ja arpajaispisteellä ei ole mahdollista, joten kannattaa varata käteistä rahaa mukaan pieniä ostoksia varten! 

Tervetuloa viihtymään turnauksessamme ja mahtavaa tsemppiä päivään kaikille joukkueille!

Piia Liimatta

EKS09 Joukkueenjohtaja