ESA TIKKANEN - FIVE RINGS - TOURNAMENT ESA TIKKANEN - FIVE RINGS - TOURNAMENT
14.4. - 16.4.2017 Espoo | Suomi

 

Huom! PALKINTOJENJAKOSEREMONIA METRO AREENASSA KLO 17.30

 

FINAL DAY HUIPENTAA ESA TIKKANEN -TURNAUKSEN

Kiitos kaikille kahdesta ensimmäisestä turnauspäivästä - edessä on Esa Tikkanen -turnauksen kolmas päivä: THE FINAL DAY. Lue lisää

***********

Ikäluokan ykkösturnaus

Tervetuloa kauden 2016-17 ikäluokan suurimpaan turnaukseen.

Esa Tikkanen -turnauksessa yhdistyy kaksi perinnettä: toisaalta Espoossa vuosia Blues Juniorsin, Espoon Palloseuran ja Espoon Kiekkoseuran voimin järjestetty E1-ikäluokan BJR HT -turnaus sekä neljä kertaa aikaisemmin järjestetty 2005-syntyneiden Esa Tikkanen -turnaus.

Olemme ylpeitä molemmista traditioista ja toivomme, että pystymme tuottamaan jokaiselle 58 joukkueen pelaajalle ikimuistoisen elämyksen.

Käytössämme ovat lähes kaikki Espoon jäähallit. Yhden A:n turnaus pelataan Tapiolassa, AA-sarja Espoonlahdessa, AAA-sarja Leppävaarassa ja AAA+ Matinkylässä. Lisäksi löydät meidät gameresultsonline.comista, Facebookista ja Instagramista.

Esa Tikkanen -turnaus huipentuu pääsiäissunnuntaina liigatason olosuhteissa Espoon Metro Areenassa pelattavaan Final Four -tapahtumaan ja sitä seuraavaan palkintogaalaan klo 17.30, johon toivomme kaikkien osallistuvan pelipaidat päällä. Jokaisesta sarjasta palkitaan MVP-pelaajat ja All Stars -kentälliset.

A-sarjan finaali pelataan klo 12.30, AAA+-finaali klo 13.45, AA-finaali klo 15.00 ja AAA-finaali klo 16.15.

Ennen kaikkea olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet juuri teidät vieraiksemme. Nautitaan hyvistä peleistä ja pelataan kovaa, mutta reilusti.

Hyvää pääsiäistä!

Jouni Asp

Turnauksen johtaja

****

Tervetuloa Espooseen

Espoo United on uusi monilajiseura, joka yhdistää espoolaisen jääkiekkoilun ja koripalloilun sekä toivottavasti myös jatkossa jalkapalloilun ja salibandyn.

Jääkiekkoilussa Espoo Unitedin riveissä pelaavat ensi kaudella, kuten tälläkin kaudella, miesten ja naisten edustusjoukkueet sekä ensimmäistä kertaa poikien A-, B- ja C-juniorit edustusjoukkueineen ja akatemioineen.

D-junioreista alaspäin aina kiekkokouluihin saakka toimintaa pyörittävät kasvattajaseuramme Blues Juniors, Espoon Palloseura ja Espoon Kiekkoseura.

On todella hienoa, että BJR, EPS ja EKS järjestävät yhdessä Espoon kaikkien aikojen suurimman jääkiekkoilun junioritapahtuman, Esa Tikkanen -turnauksen, joka lienee myös yksi suurimmista Suomessa koskaan järjestetyistä jääkiekkoilun junioriturnauksista.

Metro Areenan Final Four -tapahtuma on loistava idea ja huipentaa hienosti kolmipäiväisen tapahtuman.

Tervetuloa Espooseen.

Hyviä pelejä ja antoisia elämyksiä kaikille!

Jussi Salonoja

Omistaja ja puheenjohtaja, Espoo United ja Metro Areena