Vesijohtoliike J. Laitinen Oy - Turnaus VESIJOHTOLIIKE J. LAITINEN OY - TURNAUS
26.12.2018 Forum-halli, Espoonlahti | Suomi

TERVETULOA ESPOONLAHTEEN!

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa teidät kaikki tervetulleeksi tapaninpäivän EPS G1 -juniorijääkiekkoturnaukseen. Mukana on 12 peliryhmää kuudesta eri joukkueesta. Haluan toivottaa kaikille pelaajille, toimihenkilöille ja kannustajille iloista päivää ja lämmintä tunnelmaa rehtien otteluiden merkeissä!


Tapaninpäivänä järjestettävä turnaus on monille nuorille jääkiekkoilijoille se ensimmäinen turnaus. Olemme turnaushenkilöstön ja lukuisten talkoolaisten kanssa luoneet mahdollisimman hyvät, toimivat ja turvalliset puitteet iloiselle jääkiekkoturnaukselle. Espoonlahden Forum -jäähallissa on hyvät olosuhteet koko perheelle pelien seuraamiseen ja yhdessäololle. Kahvila ja grilli palvelevat paikallaolijoita, myynnissä on arpoja ja väliajoilla järjestetään kiekonheittokilpailut.


Turnaustoimisto on auki klo 7:15 alkaen Forum hallin (Espoonlahden päähalli) sisääntuloaulassa. Jokaisen joukkueen tulee ilmoittautua turnaustoimistossa saapumisen yhteydessä. Turnaustoimistosta kullekin peliryhmälle jaetaan tämän informaatiopaketin lisäksi välipalaliput ja joukkueet opastetaan omiin pukuhuoneisiin. Joukkueita pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 30 minuuttia ennen oman joukkueen ensimmäisen ottelun alkua. Aikataulujen noudattaminen on tärkeää tiiviin turnausaikataulun vuoksi.

Tärkeitä asioita:
1. Kahviossa ja grillissä käy maksuvälineenä käteinen, ja kahviossa pyrimme myös tarjoamaan mobiilimaksun.
2. Pidetään kopit siistinä päivän aikana
3. Välipalapusseja jaetaan kahviosta joukkueille jaettuja lippuja vastaan