Intersport Jyväskylä Tourula D2 Turnaus AA/AA+ INTERSPORT JYVäSKYLä TOURULA D2 TURNAUS AA/AA+
30.3. - 31.3.2019 Jyväskylän harjoitusjäähalli | Suomi

Intersport Jyväskylä Tourula D2 turnaus 30.-31.3.2019

Turnaus järjestetään Jyväskylän Hippoksella Harjoitusjäähallilla (Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä) ja se on tarkoitettu pelaajille, jotka ovat syntyneet vuonna 2006 ja myöhemmin. Yli-ikäiset pelaajat SJL:n sääntöjen mukaan.

Turnauksen taso: AA/AA+ 6 joukkuetta

Ottelut: Viisi ottelua per joukkue. Lauantaina pelataan kolme ottelua ja sunnuntaina kaksi. Peliaika 2x20 min tehokasta peliaikaa, kuitenkin kokonaispeliajan ollessa 50 min. Kun kokonaispeliaikaa on jäljellä 4 min kuulutetaan alkavan ottelun kaksi viimeistä minuuttia, joka tehokasta. Peleissä ei ole aikalisän käyttömahdollisuutta. Erätauko 1 min ja joukkueet pysyvät samalla puolella molemmat erät.

Turnausmaksu: 750 € / seuran ensimmäinen joukkue. Saman seuran seuraavat joukkueet 700 € / joukkue. Varausmaksu 200 €. Varausmaksu tulee maksuun 2 vkoa ilmoittautumisesta ja se hyvitetään turnausmaksusta. Varausmaksu palautetaan, jos turnaukseen osallistuminen peruuntuu järjestäjän toimesta.

Ruokailu: Ruokailu järjestetään Hipposhallissa (harjoitushallin yhteydessä). Ruokailumahdollisuus lauantaina 11-15:00 ja sunnuntaina klo 10-14.00. 

  • Lauantai: Makaroonilaatikko, salaatti, leipä, mehu/vesi
  • Sunnuntai: Perunamuusi&makkarakastike, salaatti, leipä, mehu/vesi

Ruokailun hinta on 8,50 €/annos. Tilaa joukkueelle ruokailu tästä 28.2.2019 mennessä. Ruoka on laktoositonta. Muista ilmoittaa muut ruoka-ainerajoitukset tilauslomakkeella.

Turnauspaikalla toimii kahvio, mistä saa pientä suolaista ja makeaa kuumien ja lämpimien juomien kera koko turnauksen ajan.

Majoitus: Turnauksen järjestäjä on sopinut edullisen turnausmajoituksen Scandic Hotel Laajavuoreen.

Standard –huoneet:
84 €/vrk/yhden hengen
98 €/vrk/kahden hengen
118 €/vrk/kahden hengen yhdellä lisävuoteella
133 €/vrk/kahden hengen kahdella lisävuoteella

Tilavammat Family Plus-huoneet:
89 €/vrk/yhden hengen huone
103 €/vrk/kahden hengen huone
123 €/vrk/kolmen hengen huone
138 €/vrk/neljän hengen huone

Kaikki hinnat sisältävät buffetaamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Laajavuoressa on myös hyvin tilaa busseille, pysäköinti on maksuton.

Mikäli majoittuva joukkue on Scandic Sports Card-jäsen, saavat he myös jäsenyyteen kuuluvan 5 %:n kick back-edun näistä hinnoista.

Turnausmajoituksen varaaminen tämän linkin kautta 16.03.2019 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Turnauksen säännöt: Sovelletaan SJL:n kilpailusääntöjä. Poikkeuksena peliajat seuraavasti: Peliaika 2x20 min. tehokasta peliaikaa, kuitenkin kokonaispeliajan ollessa 50 min. Kun kokonaispeliaikaa on jäljellä 4 min kuulutetaan alkavan ottelun kaksi viimeistä minuuttia, joka tehokasta. Peleissä ei ole aikalisän käyttömahdollisuutta. Erätauko 1 min ja joukkueet pysyvät samalla puolella molemmat erät.

D2 Final Four pelataan samana viikonloppuna. Mikäli joukkue on Final Four joukkueiden joukossa, Final Four pelit menevät turnauksen pelien edelle.

Lisätietoja turnauksesta: Katja Pekkarinen, email: katja.diskos@gmail.com  puh. 050 538 5612

Ilmoittautumiset 18.3.2019 mennessä.