Duudsonit Activity Park turnaus DUUDSONIT ACTIVITY PARK TURNAUS
14.4. - 15.4.2018 Matinkylä, Leppävaara | Suomi

Tervetuloa Duudsonit Activity Park-turnaukseen 14-15.4!

 

Turnaus pelataan kahdessa sarjassa “enemmän pelanneet” Leppävaaran Warrior Areenalla (Maantienpelto 1,02650 Espoo) sekä “vähemmän pelanneet” Matinkylän Greenled Areenalla (Matinkartanontie 9-11, 02230 Espoo).


Ilmoittautuminen:
Saapuessanne ensimmäistä kertaa jäähallille ilmoittautukaa turnaustoimistoon viimeistään 30 min ennen ensimmäisen pelin alkua. Matinkylässä turnaustoimisto sijaitsee hallin toisessa kerroksessa portaiden yläpäässä olevan käytävän päässä. Leppävaarassa turnaustoimisto on sisääntuloaulan ja jään välissä olevalla käytävällä toinen ovi oikealle. 

Pukukopeista:
Pukukoppijako löytyy liitteenä Gameresultonlinesta. Turnaukseen osallistuu 52 joukkuetta, joten samaa pukukoppia käyttää useampi peliryhmä.  Tämän vuoksi vältetään turhaa oleskelua pukukopeissa eli 30 min ennen peliä sisään ja 15 minuutissa ulos pelin jälkeen ja tavarat pidetään kasseissa. Varusteet voi säilyttää jäähallilla yön yli, kunhan huolehditaan, että lattia voidaan siivota. 

 

Ruokailusta:
Ruoka-aikataulu on nähtävissä lauantain osalta Gameresultsonlinessa. Sunnuntain ruokailuajat selviävät, kun saamme tietää joukkueiden jatkopelien ajat. Ruokailuajat on jo jaettu eri alkulohkon sijoituksille. Ruoka- ja DAP-liput turnaukseen saa ilmoittautumisen yhteydessä turnaustoimistosta.  Matinkylän ruokailu on Matinlahden koulussa : Aapelinkatu 2-4, Espoo. Leppävaaran ruokailu on Leppävaaran lukiossa: Väräjäpellonkatu 10, Espoo (kartat liitteenä)

Otteluista:
Turnauksen säännöt löytyvät Gameresultsonlinesta, mutta tässä muutama huomioitava asia.
Turnauksessa pelinohjaajina toimii pääosin vanhemmat.  Peliryhmien valmentajien ja huoltajien vastuulla on, että ottelut pelataan sääntöjen mukaisesti ja reilunpelin hengessä.
Aikataulullisista syistä  toivomme, että sopisitte etukäteen loppuhuudot ja kapteenit, jotta huudot ja kättelyt sujuisivat mahdollisimman jouhevasti

Y-Pelaajat
Merkatkaa Y-pelaajat selkeästi pelipaidasta selkeästi erottuvalla käsivarsinauhalla (tai teipillä). Näin pelinohjaajat voivat valvoa, etteivät kaikki Y-pelaajat ole yhtä aikaa kentällä.

 

Duudsonit Activity Park

Liput Duudsonit Activity Parkiin saatte ilmoittautumisen yhteydessä. Lisälippuja saa ostaa meiltä vielä turnaushalleilta mikäli niille on tarvetta. Puisto on meille avoinna lauantaina poikkeuksellisesti klo 21 asti. Myös sunnuntaina turnauslipulla pääsee puistoon sisään mikäli käynnin haluaa jättää pelien jälkeen. Ilmoittakaa tästä meille mikäli aiotte käyttää tämän mahdollisuuden. Myös ruokailupaketteihin sisältyvä hampurilaisateria voidaan syödä vasta sunnuntaina. 

Ruokailut puistossa alkavat klo 18. Kerralla aterioimaan mahtuu 65 henkilöä, joten ruokailut on porrastettu.

Ruokailu Dap:ssa on järjestetty siten, että  saapuessanne  puistoon  teille jaetaan  värikoodilliset liput. Noin viidentoista minuutin välein kuulutetaan minkä väriryhmän on aika siirtyä ruokailuun. esim. "vihreän ruokalipun haltijat voivat siirtyä syömään" Ravintolassa on kokoaikainen opastus missä järjestyksessä ja miten edetään limujen yms. kanssa. 

Ruoka-aineallergikot ja vegaanit saavat ruokansa ilmoittamalla.


Muuta:
Molempien hallien yhteydessä on kahvila / makkaranmyynti, joten kannattaa varata käteistä mukaan.
Ensiaputiedoite liitteenä (löytyy myös gameresultonlinesta)


Mukana on 52 joukkuetta seuraavista seuroista:

Blues (Espoo) EKS(Espoo) Et-Po 72 (Ylitornio)
EVU (Vantaa) Fops (Forssa) Harjun Kiekko (Lohja)
HC Panter (Tallinna) Ilves (Tampere) Jokerit (Helsinki)
Jokipojat (Joensuu) K-Kissat (Helsinki) KieHa (Ähtäri)
KooKoo (Kouvola) KPK (Mänttä) KY-80 (Hamina)
Leki (Lempäälä) Pro Hockey Team (Tsekki) Red Wings-Salamat
Rockets (Loimaa) HPK (Hämeenlinna)