EPS08 Loppiaisturnaus EPS08 LOPPIAISTURNAUS
6.1.2018 Espoonlahti | Suomi

Tervetuloa EPS 08 Loppiaisturnaukseen!

On ilo toivottaa kaikki turnaukseemme osallistuvat pelaajat ja tukijoukot tervetulleiksi Espoonlahteen EPS08 järjestämään turnaukseen Loppiaisena 6.12018. Tapahtuma saattaa alkuun poikien kevätkierroksen ja kerää myös tukijoukot yhteisen lajimme pariin. Ainakin me järjestäjät olemme tehneet turnausta koko perheen voimalla!

Tänä vuonna turnaukseen osallistuu 16 peliryhmää kuudesta eri joukkueesta. Tuttujen pääkaupunkiseudun joukkueiden lisäksi olemme saaneet mukaan myös joukkueen Tampereelta, mikä tekee turnauksesta vielä jännittävämmän.

Turnauksen aikana teitä palvelevat jäähallin kahvilan lisäksi jäähallin edessä oleva grillipiste maukkaine makkaroineen ja muine herkkuineen, sekä hallissa sijaitseva arpajaispiste. On hyvä huomioida, että korttimaksu grillillä ja arpajaispisteellä ei ole mahdollista, joten kannattaa varata käteistä rahaa mukaan pieniä ostoksia varten! 

Liikunta ja urheilu tarjoavat lapsillemme paitsi fyysistä hyvinvointia, myös yhteenkuuluvuuden ja onnistumisen kokemuksia. Toki myös epäonnistumisia, mitkä kuuluvat elämään ja urheilu on hyvä keino oppia kohtaamaan myös vastoinkäymisiä. Toivomme kuitenkin, että tässä turnauksessa kaikki kokevat paljon onnistumisia ja ilon hetkiä. Toivottavasti turnaus lisää poikien innostusta jääkiekkoon entisestään ja urheiluun yleensäkin, koska liikunnallinen elämäntapa antaa heille hyvät eväät elämään.

 

Toivotan kaikille hienoa turnausta!

Olli Rautee

EPS 08