Visma Megaflex Cup VISMA MEGAFLEX CUP
6.4. - 8.4.2018 Greenled Areena | Suomi

Tervetuloa Matinkylään!

Olemme iloisia voidessamme toivottaa teidät tervetulleeksi Blues Juniors E2’07-joukkueen järjestämään kovatasoiseen kevätturnaukseen. Mukana on kaikkiaan 20 innokasta juniorijoukkuetta kahdeksasta eri seurasta ja jokaiselle joukkueelle on luvassa viidestä kuuteen tiukkaa, mutta samalla reilua ja rehtiä ottelua.

Turnausorganisaatiomme, lukuisat talkoolaiset ja Matinkylän Greenled Areena tarjoavat erinomaiset puitteet laadukkaalle jääkiekkoturnaukselle sekä koko perheen yhdessäololle. Jokaisen viihtymisen varmistamiseksi turnauksessa teitä palvelevat mm. kahvikioski ja makkarapiste sekä arpajaiset!

Käyttäkää näitä palveluja hyväksenne, yhdessä jännittävän ja tasokkaan junioriturnauksen, nämä palvelut on järjestetty juuri teitä varten varmistamaan että meillä olisi upea päivä yhdessä!

Turnausohjeet

Turnaustoimisto aukeaa lauantaina 7.4.2018 klo 07:00. Joukkueiden saavuttua turnauspaikalle joukkueen johtajien on akkreditoitava joukkueensa turnaustoimistossa (Matinkylän Greenled Areenan yläkerta), jolloin joukkueille jaetaan turnauksen ruokakupongit sekä annetaan tarkemmat ohjeet turnauksen kulusta ja pukukopeista!

Joukkueiden on ilmoittauduttava Turnaustoimistoon vähintään 45 minuuttia ennen ensimmäistä otteluohjelmaan merkittyä pelin alkamisaikaa. Turnausaikataulun noudattaminen on ehdottoman tärkeää koko turnauksen toteuttamiseksi otteluohjelman mukaisesti.

Johtuen lukuisista muutos- ja rakennustöistä Matinkylän Urheilukeskuksessa, parkkipaikan löytäminen voi olla hankalaa. Tästä syystä pyydän että saavutte paikalle hyvissä ajoin ennen ensimmäisen ottelun alkua ja informoitte asiasta myös paikalle saapuvia vanhempia ja faneja. Laitamme lisätietoja turnauksesta ja parkkipaikoista vielä lähempänä turnausta sähköisen turnausohjelman sekä turnauksen Facebook-sivujen kautta (https://www.facebook.com/vismamegaflexcup/).

Turnaushallilta löytyy sekä kahvio että grilli ja pyrimme tarjoamaan joukkueille ja faneille miellyttävän turnauksen oheisohjelmineen!

Jäähallin ylätasanteelta löytyy arpajaiset jossa jokaisella arvalla voittaa mukavia palkintoja. Arvat maksavat 2€ kpl ja 5€’lla saa kolme arpaa! Käykää hakemassa turnausjännitystä myös arpajaispöydästä, tuette samalla Blues’07-joukkueen toimintaa!

Jäähallin ylätasanteella on mahdollisuus ostaa kiekkoja jotka tarkkuusheitetään sekä lauantaina että sunnuntaina katsomosta pelikentän keskipisteeseen! Kiekot maksavat 5€ kpl ja 10€’lla saa kolme kiekkoa. Kisa käydään niin että molempina päivinä, keskipistettä lähimmät viisi kiekkoa palkitaan vapaavalintaisin palkinnoin, lähimmäksi heittänyt saa valita ensin ja 5. sijoittunut saa itselleen päivän viidennen palkinnon!

Kiekonheiton palkinnot ovat huippuluokkaa; palkintopöydästä löytyy mm. Tuukka Raskin, Tomi Sallisen sekä Rasmus Tirrosen mailat, upea Suunnon kello, Bang & Olufsenin Play H5 langattomat kuulokkeet sekä 4 kpl Ezviz S1 Action-kameroita! Kiekot heitetään lauantaina 15:20 ja sunnuntaina 12:55!

Tämän lisäksi, ylätasanteella arpajaispisteessä on käynnissä huutokauppa josta on mahdollisuus huutaa itselleen upeita, jääkiekkoaiheisia muistoesineitä!

Huutokaupasta löytyy mm. Veli-Matti Savinaisen sekä Sami Lepistön aidot Leijona-maajoukkuepaidat sekä uusia ja vähänkäytettyjä maajoukkuepelaajien mailoja… mm. Tuukka Raskin, Jesse Puljujärven, Valtteri Filppulan, Teuvo Teräväisen, Rasmus Ristolaisen ja Eeli Tolvasen nimikirjoituksella varustettu maila!

Huutokauppa on auki aina sunnuntaihin, klo 15:00 asti, käykää huutamassa! Osallistumalla kiekonheittoon tai huutokauppaan tuette suoraan Blues’07-joukkueen toimintaa!

Turnauksen ensiapupiste sijaitsee turnaustoimistossa. Sähköisestä turnausohjelmasta löytyy lisätietoa apteekeista sekä sairaanhoidon ensiapu- ja päivystyspisteistä lähellä jäähallia.

Tärkeää muistaa!

  1. Turnauksen peliohjelma ja tulospalvelu toimii reaaliaikaisena osoitteessa www.gameresultsonline.com ja sieltä valitaan ’Visma Megaflex Cup’.
  2. Turnauksen säännöt löytyvät sähköisestä Turnausohjelmasta joka lähetetään kaikille osallistujajoukkueille ennen turnauksen alkua.
  3. Turnaussäännöt, koppinumerot, ruokailuajat + lipukkeet ja muut ottelutiedot jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä turnaustoimistossa
  4. Turnauskahvilassa ja -grillissä käy sekä käteinen että kortti!
  5. Kaikkien joukkueiden huoltajat / JoJot huolehtivat että kopit pysyvät siistinä läpi päivän!
  6. Turnausruokailu sijaitsee Matinlahden koululla, 5 min kävelymatka hallilta

Pidetään hauskaa ja pelataan kovaa mutta rehdisti, kaikkia pelaajia, joukkueiden vastuuhenkilöitä ja turnauksen järjestäjiä ja sääntöjä kunnioittaen!

Toivotan kaikille erinomaista ja iloista turnausta, toivottavasti viihdytte turnauksessamme!

Mika Kaarto

Turnauspäällikkö