Jacky Cup JACKY CUP
9.4.2016 Matinkylä | Suomi

Tervetuloa Matinkylään!

Olemme iloisia voidessamme toivottaa teidät tervetulleeksi Espoo Blues F2’07-joukkueen järjestämään kansainväliseen jääkiekkoturnaukseen. Mukana on kaikkiaan 24 innokasta juniorijoukkuetta ja jokaiselle joukkueelle on luvassa kuusi tiukkaa, mutta samalla reilua ja rehtiä ottelua.

Turnaushenkilöstömme, lukuisat talkoolaiset ja Matinkylän Greenled Areena tarjoavat erinomaiset puitteet laadukkaalle jääkiekkoturnaukselle sekä koko perheen yhdessäololle. Jokaisen viihtymisen varmistamiseksi, turnauksessa Teitä palvelevat mm. kahvikioski ja makkarapiste sekä arpajaiset!

Käyttäkää näitä palveluja hyväksenne, yhdessä jännittävän ja tasokkaan junioriturnauksen, nämä palvelut on järjestetty varmistamaan että meillä olisi upea päivä yhdessä!

Turnausohjeet

Turnaustoimisto aukeaa lauantaina 9.4.2016 klo 07:00. Joukkueiden saavuttua turnauspaikalle joukkueen johtajien on akkreditoitava joukkueensa turnaustoimistossa (Matinkylän Greenled Areenan yläkerrassa), jolloin joukkueille jaetaan turnauksen ruokakupongit ja eväslaatikot sekä annetaan tarkemmat ohjeet turnauksen kulusta ja pukukopista joka on käytössä läpi koko päivän!

Joukkueiden on ilmoittauduttava Turnaustoimistoon vähintään 45 minuuttia ennen ensimmäistä otteluohjelmaan merkittyä pelin alkamisaikaa. Turnausaikataulun noudattaminen on ehdottoman tärkeää koko turnauksen toteuttamiseksi otteluohjelman mukaisesti.

Näiden turnausohjeiden sekä sähköisen turnausohjelman mukana saatte informaatiota vanhemmille ja bussikuskeille turnauksen parkkipaikoista. Ensiapupiste sijaitsee turnaustoimistossa. Sähköisestä turnausohjelmasta löytyy lisätietoa ensiavusta, apteekeista jäähallin lähellä sekä mistä löytyy hätäapua akuuttitapauksissa!

Tärkeää muistaa!

  1. Turnauksen peliohjelma ja tulospalvelu toimii reaaliaikaisena osoitteessa www.gameresultsonline.com ja sieltä valitaan ’Jacky Cup’.
  2. Turnauksen säännöt löytyvät sähköisestä Turnausohjelmasta joka lähetetään kaikille osallistujajoukkueille ennen turnauksen alkua.
  3. Turnauskaaviot, koppinumerot, ruokailuajat+ lipukkeet, pelipaitojen värit ja muut ottelutiedot jaetaan turnausohjeiden mukana, ilmoittautumisen yhteydessä, turnaustoimistossa!
  4. Turnauskahvilassa ja -grillissä käy vain ja ainoastaan käteinen raha! Muistakaa siis ottaa käteistä mukaan ja olkaa ystävällisiä, informoikaa asiasta myös turnaukseen saapuvia vanhempia ja faneja, lähimmät automaatit sijaitsevat 5 min kävelymatkan päässä!
  5. Kaikkien joukkueiden huoltajat / JoJot huolehtivat että kopit pysyvät siistinä läpi päivän!
  6. Turnausruokailu sijaitsee Matinlahden koululla, 5 min kävelymatka hallilta (kartta ohessa!)

Pidetään hauskaa ja pelataan kovaa mutta rehdisti, kaikkia pelaajia, joukkueiden vastuuhenkilöitä ja turnauksen järjestäjiä ja sääntöjä kunnioittaen!

Toivotan kaikille erinomaista ja iloista turnausta, toivottavasti viihdytte turnauksessamme!

Mika Kaarto

Turnauspäällikkö