AKILLES02
18.4. - 19.4.2015 Porvoo | Suomi

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan virallisia jalkapallosääntöjä sekä Suomen Palloliiton ikäluokkakohtaisia kilpailumääräyksiä seuraavin täsmennyksin.

1. Alkusarjoissa voitosta saa (3) pistettä ja tasapelistä (1) piste. Ottelut alkusarjoissa voivat päätyä myös tasan (jatkoaikaa tai rangastuspotkukilpailua ei sarjoissa suoriteta)

2. Yksittäisissä sijoitusotteluissa suoritetaan tasan päättyneen ottelun jälkeen välittömästi rangastuspotkukilpailu (ensin 3/3 ja tarvittaessa 1/1 ratkaisuun saakka).

Rangaistuspotkut suorittavat pelin päättyessä kentällä olevat pelaajat. Sama pelaaja ei suorita rangastuspotkua toista kertaa ennenkuin kaikki muut ovat laukaisseet kerran.
Sarjamuotoisina pelattavissa otteluissa sijoitus määräytyy SPL:n Kilpailumääräysten 7§:n 3-momentin mukaan

1.Pisteet, 2. Keskinäinen ottelu, 2.1 keskinäisten otteluiden maaliero, 2.3 keskinäisten otteluiden tehdyt maalit, 3. Koko sarjan/lohkon maaliero, 4. Koko sarjan/lohkon tehdyt maalit, 5. Arpa(jos arvontaan päätyy kolme tai useampi joukkue, arvotaan sijoitus järjestäjien ja arvontaan osallistuvien joukkueiden kesken erikseen sovittavalla tavalla)

3.Pallokentällä kotijoukkue aloittaa ottelun kenttäpuoliskolta joka on lähempänä pukukoppeja ja vierasjoukkue aloittaa ottelun. Myllymäen kentällä kotijoukkue aloitta ottelunkenttäpuoliskolta joka on lähempänä koulua ja vierasjoukkue aloittaa ottelun. Otteluaika 2*20min

4. Kahdesta keltaisesta kortista johtuva ulosajo tarkoittaa että pelaaja on poissa kyseisestä ottelusta. Suorasta punaisesta kortista pelaaja on poissa pelattavan ottelun ja seuraavan ottelun ajan. Törkeästä rikkeestä joka johtaa tuomarin raporttiin niin jury voi langettaa lisärangaistuksen.

5. Ellei joukkue ole toimittanut pelaajaluetteloa etukäteen järjestäjille, on se toimitettva kansliaan ennen joukkueen ensimmäistä ottelua. Luettelosta on ilmettävä pelaajan nimi ja pelinumero. Joukkueiden kokoa ei ole rajoitettu. Turnauksessa edestakaiset lentävät vaihdot ovat luvallisia. Vaihtoon tulevan on oltava kentältä pois ennenkuin vaihdosta tuleva menee kentälle.

6. Joukkueen tulee esiintyä yhtenäisessä peliasussa. Mikälijoukkueiden pelipaidat ovat erotuomarin mielestä liian samankaltaiset on vierasjoukkueeksi merkityn joukkueen vaihdettava pelipaitaa tai käytettävä vastustajan asusta erottuvaa peliliiviä.

7. Kaikki ottelut tuomitaan yhdellä erotuomarilla

8. Mahdolisesta vastalauseesta on ilmoitettava välittömästi ottelun päätyttyä erotuomarille ja kirjallinen vastalause on jätettävä kisakansliaan yhden tunnin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalause on tarkoin perusteltava ja sen mukana on suoritettava 50 euron käsittelymaksu, joka palautetaan jos vastalause hyväksytään. Erotuomarin ottelun aikana tekemiä sääntötulkintoja tai kenttäolosuhteita koskevia vastalauseitaei oteta käsittelyyn.

Turnauksen jury: Turnausvastaava Nils Backman, Carina Paavlainen, erotuomaripäivystäjä Pasi Isoniemi ja yksi joukkueista arvottava edustaja. Yhteyden juryyn saa kisakanslian kautta. Juryn tätä turnausta koskevat päätökset ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa

Yhteystiedot                                                               Turnausvastaava: Nils Backman 040 553 9455
                                                                                   Joukkueenjohtaja: Nils Backman 040 553 9455
                                                                                   Valmentaja: